03-05-06

Van uitstel kwam afstel...

...en daarom besloot ik maar om, volledig inspiratieloos, toch al maar iets te komen posten!

Ik zou julie dan ook kunnen opzadelen met alles op te sommen wat ik allemaal gedaan heb tijdens mijn lange afwezigheid, maar ik vrees dat het zelfs mijzelf niet kan boeien :o)

Wat ik wel te verkondigen heb, is dat de weg vanaf heden een gevaar meer telt: Prieeltje heeft haar rijbewijs gehaald!!!

{voor wie het nog niet zou geweten hebben :p}

Na 20uur rijles met de rijschool, bloed, zweet en vooral tranen, een geduldige begeleider, een heel, héél sympathieke examinator en een ongelofelijk lieve moeder, ben ik eindelijk mogen promoveren tot een officieel gevaar op de weg!:o)

Moeders: hoed uw kinderen, voetgangers, fietsers en automobilisten: neem de bus!
Zeg niet dat u niet gewaarschuwd was!:o)

En met deze fijne gedachte kruip ik maar eens onder de wol!
{hoewel er met dit weertje niet veel wol meer aan te pas komt}


Ik hoop dat mijn nieuwe blogje een beetje in de smaak valt, want zelf ben ik er nog niet helemaal door obertuigd, maar voorlopig zullen we het hiermee moeten stellen!
{tenzij jullie mij massaal de big brotherblog willen aanraden, uiteraard!:)}

23:56 Gepost door Prieeltje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hihaaa!! ahaaa prieeltje, ik hoop dat je zaterdag veilig, met of zonder kleerscheuren in de ardennen geraakt met je broem broem!!
kus

Gepost door: tint | 04-05-06

ga voor de bb-blog... ;o) Neeeeeee...Oeie, wilt ge mij altijd op voorhand verwittigen waar gij met den auto gaat uithangen? Dan maak ik een groot genoege ommetoer... :p

Gepost door: Anne | 04-05-06

Ik vind je nieuwe lay-out héél tof. :)

En proficiat me rijbewijs!

Gepost door: Anneke | 05-05-06

:-s te laat!!! ben dit weekend heen en terug naar de ardennen gereden, en niemand gewaarschuwd zeg, maar ik ben wel extra voorzichtig geweest tov jonkvrouwen, voor het geval dat...:o)

Gepost door: Prieeltje | 08-05-06

de bigbrother-blog verbleekt bij deze design ;) ik ben er dus niet meer geraakt in die veel te verre ardennen. misschien wie weet is het eens tijd voor mij om toch ook maar eens richting rijbewijs te liggen denken :(.... nottttt!!!!(pottekesnot)

Gepost door: lieke brood | 08-05-06

Aha Toen ik mijn rijbewijs gehaald heb, ben ik meteen naar het Groothertogdom Luxemburg gereden, want dan mocht ik eindelijk de grens over. ;-)

Was het fijn in de Ardennen? In welke regio toer je zoal rond? Kwestie van te weten of ik moet binnen blijven.

Gepost door: Sir Robin | 09-05-06

je vorige blog kende ik niet, maar deze valt al zeker in de smaak. ik geniet echt van de mooie woorden en leuke prenten - x

Gepost door: kleine keizerin | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.